Vlog 5: De reis naar veilige hechting

In deze vlog ga ik dieper in op wat je kunt doen om in beweging te komen naar een veilige hechting. Wanneer jij ervaart dat je jezelf, de ander of mogelijk beide niet kan vertrouwen, dan heeft dit veel invloed op jouw leven (en zelfs ook op het leven van de mensen om jou heen).

In deze vlog stel ik vragen, om zo de antwoorden, die al in jou zitten, uit te dagen om naar boven te komen. Om gehoord te gaan worden. Je bent het waard! echt-leven…waarbij je verleden je toekomst niet bepaalt!

Is het jou gelukt om in beweging te komen? En lukte het jou, om jezelf te geven, wat je innerlijke kind nodig heeft? Wat doet dit met jou? Laat het gerust weten, ik ben heel benieuwd naar jouw ervaring!

PS: Om mijn vlogs te kunnen volgen kun je je ook abonneren op mijn kanaal. Zo blijf je op de hoogte wanneer er een nieuwe vlog online komt.

Vlog 4: Hechting

14-07-2018

In deze vlog vindt je uitleg over de 4 hechtingsstijlen. Het is erg belangrijk om te weten welke stijl jij hebt. Tegelijk kan dit confronterend zijn om bewust van te worden. Herken jij welke hechtingsstijl jij nu hebt?

Vlog 3: Hoe wordt onzekerheid jouw kracht?

07-07-2018

Onzekerheid een kracht? Helaas bij veel mensen niet. Toch kan je deze kwaliteit gebruiken op een manier dat het je helpt. Dat onzekerheid je in beweging zet en in balans brengt. Wanneer onzekerheid je verlamd en gevangen houdt? Dan is er iets dat ontbreekt in je leven. In dit filmpje zal je ontdekken wat ik ontdekte dat er ontbrak. Ik geef je ook 3 waardevolle tips! Is onzekerheid jouw kracht? Of is dit nog je valkuil, of nog erger….jouw gevangenis?

Vlog 2: Zorgen voor jezelf

30-06-2018

Veel mensen die opgroeiden in een gezin, waarbij één of beide ouders psychisch ziek zijn, kunnen uitstekend voor andere mensen zorgen. Het is een bijzonder ontwikkelde kracht geworden. Tegelijk vinden veel van deze groep mensen het heel moeilijk om in balans te komen. Een balans tussen zorgen voor de ander en zichzelf. Heel makkelijk kan je gaan leven in dienst van….. Toch ben jij net zo belangrijk. In dit filmpje vindt je een mooie tip om makkelijker voor jezelf te kunnen gaan zorgen. Wil je weten wat de (overlevings)rollen zijn? Kijk dan mijn andere filmpje. Om op de hoogte te blijven, kan je je ook abonneren op mijn kanaal.

 

Vlog 1: Opgroeien in een KOPP gezin

24-06-2018

Wat doet het met een kind om op te groeien in een gezin waarbij, één of beide ouders, psychisch ziek zijn? In deze vlog vindt je informatie over overlevingsrollen met uitleg. Het is erg belangrijk om te weten welke rol jij op je nam, of misschien nog steeds hebt. Want de rol die jij op je nam die zegt iets over jou als persoon! Mag ik jou coachen? Ben jij klaar voor: Echt leven? Waarbij jouw verleden je toekomst niet meer bepaalt. Maak dan een afspraak op: