Wat is coaching?

Coaching is een vorm van begeleiding. Het kan je helpen om je doelen makkelijker te bereiken, om te groeien als persoon en om inzichten te krijgen.  Dit houdt niet in dat ik jouw problemen op zal lossen. Ik zal je helpen door je te steunen en te begeleiden in je ontwikkeling.

Waardoor uiteindelijk niet alleen de problemen op (kunnen) lossen. Maar dat je daarnaast inzichten hebt opgedaan over jezelf en wat jij nodig hebt om te kunnen groeien en/of veranderen. Als ik jou, als coach begeleid, zal ik ervan uit gaan dat alle antwoorden voor echt-leven zich al in jou bevinden. 

Hoe zal coaching er uit zien?

Ik als coach zal door middel van goed luisteren, vragen stellen waardoor we op zoek kunnen naar drijfveren en motieven achter dat wat je vertelt. Hiervoor zal ik soms ook reflecteren of iets wat je vertelt herhalen. Zo zal ik je een spiegel voorhouden, wat soms een confronterend beeld op zal leveren.

Vanuit die confrontatie kunnen we samen op zoek gaan naar dat wat je belemmert en vast houdt waardoor je nog niet geniet van echt-leven.  Coaching bij echt-leven biedt jou ook de ruimte aan om even helemaal in het middelpunt te staan. Om van naar buiten toe, zorgen voor alle mensen om je heen, op zoek te gaan naar jezelf en wie jij bent.

Wat levert coaching jou op?

Wanneer je bewust wordt welke gedragspatronen jou belemmeren en wat daaronder verborgen ligt? Dan ontdek je ook de sleutel naar verandering. Daarnaast levert het doorbreken van patronen zelfinzicht op.

Maar eigenlijk kun je pas echt vertellen wat coaching bij echt-leven jou oplevert als je werkelijk weet hoe het voelt om jezelf te mogen zijn. Als je weet wat het voor jou betekent dat je verleden je toekomst niet langer bepaalt, maar jijzelf.

Voor mijn coachingsaanbod heb ik een handig overzicht gemaakt. Je vindt het hier:

Aanbod Echt-leven

Wil je contact opnemen met mij? Dat kan gemakkelijk via het contactformulier dat je hier vindt:

Contact met Echt-leven

Respect    Vertrouwen     Echtheid     Aandacht     Christelijke grondslag