KOPP op gesprek:

Een coachingsgesprek als je op een specifiek gebied vastloopt. Heel gericht zullen we in dit gesprek inzoomen op dat wat jij had aangegeven. Dit KOPP op gesprek zal bemoedigend en krachtig zijn. Waardoor je met nieuwe  inzichten en kracht verder kunt met echt leven. Waarbij jouw verleden je toekomst niet bepaalt! 

2 uur coaching via Skype of bij mij aan de keukentafel 

Dit KOPP op gesprek kost:
€ 125,= 

Schrijf je direct in voor een KOPP op gesprek

Respectvol omgaan met grenzen

Training die helemaal gericht is op hoe je met grenzen om kan gaan. Wat zal het voor jou betekenen als jij je grenzen goed kan bewaken? En als jij verantwoordelijkheid neemt? Als je niet langer meer ja zegt, ook al zegt je hart nee. Maar als het je lukt om ja te zeggen tegen dat waar jouw hart voor klopt! 

In 4 gesprekken gaan we samen op zoek naar wat respectvol omgaan met grenzen voor jou inhoudt. Hieronder vindt je het overzicht hoe dit eruit zal gaan zien:

1) Waarom zijn grenzen belangrijk?
2) Waar ben jij eigenlijk verantwoordelijk voor?
3) Hoe blijf je trouw aan jouw grenzen?
4) Respectvol omgaan met de grenzen van anderen

Deze training kost eigenlijk:
€ 250,=  maar nu tijdelijk beschikbaar voor
€ 200,=

Ik wil mij inschrijven voor de training

KOPP kracht traject

In dit traject gaan wij in 5 sessies samen op zoek naar de schatten in jouw leven. Zodat jij als KOPP volwassene weer terug in je kracht komt! Je zal met nieuwe ogen terug kijken naar het verleden en met volle moed de toekomst aan durven te gaan. Zodat jij klaar bent voor: Echt leven, waarbij je verleden je toekomst niet bepaalt. De volgende thema’s geven een goede weerspiegeling waarmee wij aan de slag zullen gaan:

 • Het gezin van herkomst
 • De rol die jij had in je gezin
 • Wat heb jij van jouw ouders geleerd
 • Wat zijn jouw KOPP krachten
 • Relaties: met jezelf, je ouders en anderen

Dit traject van 5 sessies, die zowel via Skype of aan mijn keukentafel gehouden kan worden kost:

€ 300,=

Ik wil heel graag mijn KOPP kracht gaan ontdekken en schrijf mij in

Het traject naar Echt-leven

Een traject van 10 sessies om van overleven naar echt leven te gaan. Niet langer meer tegen dezelfde uitdagingen aanlopen. Voel jij dat je niet alles uit jezelf haalt? Dat jij in oude rollen of patronen schiet, waardoor je telkens vastloopt? Jij bent gemaakt om echt te leven. Alles hiervoor zit al in jou. Ik wil je heel graag helpen om dit te gaan ontdekken zodat jij kan gaan groeien en stralen. In deze training gaan wij kijken naar:

 • Wie ben jij
 • Je overtuigingen
 • Jij gezin van herkomst
 • Welke positie je inneemt
 • De rollen die jij opneemt
 • Wat heb jij van je ouders geleerd
 • Jouw hechtingsstijl en het effect op jouw leven
 • Jouw KOPP kracht
 • Relaties: Met jezelf, je ouders en anderen
 • Positieve grenzen

Dit traject, waarin wij 10 keer elkaar ontmoeten, via Skype of aan mijn keukentafel kost normaal:

€ 450,=  Jij kunt er nu aan mee doen voor:
€400,=

Ja ik schrijf mij in voor het Echt-leven traject

Kennismakingsgesprek

Heb jij geen idee welke training bij jou past? Of wil je eerst ontdekken wie ik ben en wat ik kan betekenen voor jou? Dat is zeker mogelijk en begrijp ik ook heel goed. Daarom bied ik een gratis kennismakingsgesprek aan. In dit gesprek gaan wij elkaar leren kennen en gaan wij kijken wat het beste past bij jou! 

Dit kennismakingsgesprek is maximaal 1 uur en kost: 

€ 0,=

Ik wil graag gebruik maken van een gratis kennismakingsgesprek

Verslaglegging:

Het intakeformulier samen met de aantekeningen en belangrijke informatie vormen samen jouw dossier. Dit bevat vertrouwelijke informatie, als eerste over jou als persoon. Maar ook over je situatie. Ik bewaar enkel de nodige informatie met als doel om de juiste  hulpverlening te bieden en voor de administratie. Hiermee zal ik vertrouwelijk omgaan en je gegevens zijn ook alleen toegankelijk voor mij als coach. Uiteraard geldt hiervoor mijn geheimhoudingsplicht. Dit geldt natuurlijk ook voor de gesprekken die tussen jou en mij plaatsvinden. Voor meer informatie over privacy en jouw rechten verwijs ik je naar mijn

Privacybeleid

Afspraak maken:

Ik kijk er naar uit om met coaching, samen met jou te ontdekken, wat echt leven voor jou inhoudt. Ik werk alleen op afspraak zodat ik ook alle tijd voor jou heb.  Wanneer je een bericht verstuurd zal ik je zo snel mogelijk antwoorden. Het maken van een afspraak is heel eenvoudig! Gebruik hiervoor het contact formulier door op de volgende button te klikken.

Neem vrijblijvend contact met mij op

Afspraak annuleren:

Annuleren is kosteloos mogelijk tot 48 uur van tevoren.
Bij later afzeggen worden er kosten in rekening gebracht. De hoogte hiervan is in overleg.
Wanneer je niet op de afspraak komt. Zonder afzeggen.. Dan breng ik het volledige bedrag in rekening.