In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij Echt-leven:

  • Leren wij elkaar kennen.
  •  Wil ik graag weten wat jou  leerdoelen zijn en wat Echt-leven voor jou inhoudt.
  • Wat je al gedaan hebt om je doelen te bereiken.
  • Zullen we samen je coaching traject uitstippelen.

Wanneer je besluit om samen met mij een coachingstraject in te gaan dan bepalen we samen de frequentie en het aantal van de gesprekken. Soms kan het nodig zijn dat ik je doorverwijs, tijdens het kennismakingsgesprek zal ik dan ook, vanuit ethische gronden, nagaan of de doelen haalbaar zijn voor coaching bij Echt-leven.

 

Het coachingstraject bij Echt-leven:

Wanneer wij beide akkoord zijn en getekend hebben voor jou persoonlijke traject dan vindt ik het mooi om je tot inzichten te laten komen. Omdat ik ervan overtuigd ben dat alles om echt te leven al in jou zit.

Samen zullen we jouw verhaal in kaart brengen. In je verleden is er van alles gebeurd waardoor je van nature daarvan weg wilt blijven. Juist daar wil ik samen met jou waardevolle informatie zoeken. Niet om in het verleden te blijven hangen overigens. Maar zodat de overtuigingen en patronen, die gemaakt zijn vanuit een overlevingsmodus,  niet je toekomst bepalen.

Tijdens gesprekken zal ik actief luisteren, een kracht die ik heb ontwikkeld in mijn eigen leven en door mijn studie.

Daarnaast zullen we samen op zoek gaan naar gedragspatronen waardoor het tot nu toe nog niet gelukt is om jouw levensdoel(en) te bereiken. Hierdoor kan je vaardigheden op doen die je blijvend zullen helpen om met situaties van het leven om te kunnen gaan.

Ik zal in het coachingstraject gebruik maken van oefeningen die inzicht geven of je uitdagen. Uiteraard afgestemd op wat past bij wie jij bent.

Na ieder gesprek zal ik je vragen om een reflectieverslag te schrijven.

Neem vrijblijvend contact met mij op