Ben jij nieuwsgierig naar het Echt-leven groepstraject dat ik aan het maken ben?

Afgelopen jaren is mij meerdere keren gevraagd of ik ook groepstrajecten aanbiedt. Deze zomervakantie, midden in de nacht, voelde ik JA DAT IS WAT IK WIL. Want samen met andere KOPP volwassenen voelen we ons begrepen en kunnen we ook elkaar helpen, ondersteunen en laten groeien. Daar wil ik jullie graag bij helpen.

Een wereld gaat open. Waar je eerder dacht alleen in deze wereld te staan besef je dat je niet de enige bent. Spreken met anderen die opgroeide met een psychisch zieke ouder kan puzzelstukjes op zijn plek laten vallen. Niet langer alleen en onbegrepen. Dit traject gaat verder.  Ik ondersteun je individueel alsook in groep als jouw coach.

 

We gaan samen aan de slag

Ik voel aan alles dat ik er klaar voor ben. Sinds die nacht, waarop dit idee zich zo helder liet zien aan mij, bruist er van alles en zit ik vol ideeën.

Ik kan niet wachten jou te coachen. Je tools en hulp aan te reiken naar ECHT leven.

Echt-leven waarbij je verleden je toekomst niet bepaalt.

Nu ik hiermee bezig ben en alles aan het uitwerken ben…raakt het mijn hart. Echt alles in mij zegt… Dit had ik zelf willen volgen. Ik had gewild dat dit er was geweest voor mij. En het maakt mij onwijs dankbaar dat ik dit in de wereld kan gaan zetten voor jullie.

Alles zit er in voor jou. Afgelopen jaren heb ik veel in mijn praktijk langs horen komen, ben ik zelf ook nog verder ontwikkeld en heb ik zoveel moois mogen ontdekken en doen. Tel daarbij al mijn persoonlijke ervaringen en de kennis die ik heb over dit thema heb op en dan kan je misschien voorstellen dat ik zelf geraakt bent door de kracht en impact van het traject dat ik maak.

Als je mij kent dan weet je het al, als ik enthousiast ben dan kan ik er honderduit over vertellen. Nu kan ik dat nog niet helemaal maar ik kijk er al naar uit om dit wel met jou te kunnen delen. En ook om dit lanceerfeestje met jou te mogen vieren… Dat is wat je kunt doen als jij je inschrijft om op de hoogte te blijven.

Het groepstraject past zo mooi bij de missie waar ik voor sta met Echt-leven:

Leven

Het is mijn toekomstdroom dat KOPP volwassenen het leven durven te leven waarvoor ze gemaakt zijn.

Durven te genieten
Durven te staan voor wie je bent
Durven te bloeien

Dit groepstraject kan jou daarbij helpen.

Wil jij graag:

Jezelf met liefde zien?
Rust vinden in onrustige tijden?
Jezelf liefdevol uitspreken?
Jouw leven ontdekken?
Gezond omgaan met jouw gevoelens?
Leven vanuit vertrouwen?

Ben jij hier ook klaar mee:

Jezelf opzij zetten?
Onrust in je hoofd en lichaam?
Jezelf niet uitspreken of laten zien?
Onderpresteren en jezelf beperkingen opleggen vanuit angst?
Je gevoelens onderdrukken?
Voortdurend gevaren zien en bang zijn?

Sterke schakels

Het is mijn verlangen dat psychische problemen niet langer van generatie op generatie worden doorgegeven.
Dat het stopt bij jou, omdat jij de sterke schakel bent die opstaat en gaat voor herstel.

Liefdevol

Het is mijn doel dat KOPP volwassenen kunnen leven vanuit liefde, niet langer vanuit angst en hardheid.
Liefde voor zichzelf, anderen en hun Maker of het geheel waarvan ze deel uitmaken.
En dat het allemaal in balans is zodat jij met zachte kracht vooruit kan.

Ik ga snel verder achter de schermen. Lekker aan de slag met schrijven en vormgeven en volgorde maken van alle losse onderdelen die samen gaan komen. Zodat als ik het ga lanceren… alles voor jou klaar staat en jij kan gaan genieten van de weg naar Echt-leven voor jou. Deze keer een reis die je niet alleen met mij, maar ook met gelijkgestemde kan gaan maken.

Nieuwsgierig…

Raakt dit jou?
En wil jij als eerste op de hoogte zijn?
Wil jij dit lanceer feestje meevieren?

Schrijf je dan hier in:


Wanneer jij je inschrijft op de lijst krijg jij als eerste informatie over wat ik gemaakt heb en vieren wij samen een lanceerfeestje. (Vergeet niet je inschrijving te bevestigen in de mail door op confirm te klikken). Want als jij je inschrijft op deze lijst voor nieuwsgierige mensen ontvang je sowieso van mij een groepscall, samen met alle andere mooie mensen die zich hierop inschrijven. Gewoon omdat ik hou van mensen die geen kansen laten liggen en die nieuwsgierig zijn en dat ik de lancering van dit groepstraject echt een feestje waard vind. Daarom direct ook een speciale beloning voor jou.

Ik kijk er al naar uit!

Liefs,
Petrina