1 op 1 Echt-leven trajecten

Voel jij dat je nog vastzit of loopt door de patronen die je aanleerde in het opgroeien bij een ouder die worstelde met psychische problemen?

Wil jij na jarenlang overleven eindelijk eens echt-leven zoals jij bedoeld bent?

Maar vooral:

Wil jij de sterke schakel zijn waardoor jij psychische problemen niet doorgeeft aan de volgende generatie en dat deze stoppen bij jou?

Ja dan is het Echt-leven traject echt voor jou. Als coach zal ik je begeleiden naar:

Heling als er nog verwondingen in jou opspelen
Doorbraak van oude belemmerende patronen naar nieuwe helpende gewoontes
Kracht vinden in wie jij bent en mag zijn, hoe jij bedoeld bent
Op jouw plek te gaan staan en je grenzen te beschermen
Volop het leven tot je nemen en vrij durven ademen

Onderweg naar Echt-leven voor jou zal ik je laten ontdekken welke schatten en antwoorden er al in jou zitten en geef ik je tools zodat jij het ook zelf kunt.  Jouw leven leven. Want echt waar…Ik geloof dat ook jij ervoor bedoeld en gemaakt bent:

Echt-leven
Waarbij je verleden je toekomst niet bepaalt

Je durft het leven weer te beleven
Je durft voluit  te genieten
Je durft te zijn wie je bent
Je durft te bloeien in jouw eigen kleuren

Ik zie je,
Ik hoor je ,
Ik voel je…

Petrina Haak
Petrina HaakAls doorbraak coach sta ik graag voor jou klaar, kijk ik vanuit een andere blik en zal ik je liefdevol spiegelen, inzichten geven, meenemen in oefeningen en begeleiden naar heling en versterking van wie jij bent en wat er in je zit.

Ik ben:

Eigenaar van coachingspraktijk Echt-leven
Doorbraak coach
Body Based Trauma Worker
Toegepast Psycholoog i.o.

Volg mij ook op Instagram voor heldere informatie of op YouTube waar je verschillende video's kunt vinden.

Petrina Haak
Petrina HaakAls doorbraak coach sta ik graag voor jou klaar, kijk ik vanuit een andere blik en zal ik je liefdevol spiegelen, inzichten geven, meenemen in oefeningen en begeleiden naar heling en versterking van wie jij bent en wat er in je zit.

Ik ben:

Eigenaar van coachingspraktijk Echt-leven
Doorbraak coach
Body Based Trauma Worker
Toegepast Psycholoog i.o.

Volg mij ook op Instagram voor heldere informatie of op YouTube waar je verschillende video's kunt vinden.

Schrijf je hieronder in voor een ontmoetingsmoment. (In het groene kader.) Zodat je kunt ontdekken welk Echt-leven traject bij jou past.

Ook kan het ontdekken dat je KOPP-volwassene bent wat veel zijn of vragen oproepen. Als jij dit ervaart dan ben je niet de enige. Voel je dat je hierover wel meer wilt ontdekken, groeien of helen? Meld je dan ook aan voor een ontmoetingsmoment.

Een gratis ontmoetingsmoment

In dit gesprek kun jij alvast ervaren wie ik ben en ontdek je hoe een traject eruit kan zien. We bespreken samen wat het beste bij jouw past.

En je hebt al een eerste moment waar jij en jouw verhaal centraal staan. Zodat je ook jezelf kunt ontmoeten.