Mijn naam is Petrina Haak
Ik ben coach voor volwassen KOPP kinderen.  Dit zijn mensen die, net als ik, zijn opgegroeid in een gezin met psychisch zieke ouder(s). Ik ben een rustige vrouw die het heerlijk vind om verbinding te zoeken met andere mensen. Om zo de ander te kunnen inspireren en aan het denken te zetten.

Vijf dingen waar ik blij van word:

  1. Creatief bezig zijn
  2. Schrijven
  3. Leren
  4. In de natuur zijn
  5. Mijn mooie (samengestelde) gezin

In mijn leven heb ik heel wat ervaring opgedaan in luisteren. Ergens is dat misschien ook natuurlijk mijn nieuwsgierigheid. Want dat ben ik, nieuwsgierig wat naar wat jij met mij wilt delen. Daardoor luister ik met aandacht maar zonder oordeel. Dat is dan ook één van de krachten die ik in zal zetten wanneer ik jou mag coachen.

Jij mag er helemaal zijn!

Wat drijft mij?

Ik wil volwassen KOPP’ers (Kind van Ouders met Psychische Problemen), die moeite ervaren in hun leven, coachen en inspireren. Op mijn 22ste kwam ik er zelf pas achter dat ik een KOPP kind ben. Dat verklaarde voor mij veel van waar ik tegen aanliep in mijn leven. Wat ik in dit proces ervoer als strijd, moeite en verdriet, zie ik nu als waardevolle lessen voor het leven. In mijn coaching zal ik dan ook, naast mijn professionele vaardigheden, kunnen putten uit die persoonlijke ervaring. Wil je nog meer lezen over mij? Over mijn ervaringen en hoe ik daarmee omgegaan ben? Dan kan je mijn interview lezen die ik had voor de EVA:  Petrina: Ik ben een KOPP kind

Met respect voor wie jij bent en vanuit verbondenheid en vertrouwen, wil ik je uitdagen, prikkelen en nieuwe vaardigheden aanleren, om vrij in het leven te staan.

Want wat jij ook hebt meegemaakt in jouw gezin, of in jouw leven, het is mogelijk om echt te leven.

Echt-leven
Waarbij je verleden je toekomst niet bepaalt

Hieronder vindt je een vlog waarin ik mezelf voorstel, waardoor je mij op nog een andere manier kan leren kennen:

Heb jij deze pagina tot hier gelezen? Dan ben je iets meer over mij te weten gekomen. Herken jij je in wat ik deel, of wat mij drijft? Zoals ik eerder al schreef ben ik nieuwsgierig. Ik ben ook nieuwsgierig naar jou en naar wat ik voor jou kan betekenen!

Blijf niet doorlopen maar neem contact met mij op. Ik kijk naar jou uit!

Contact

Wil je weten wat mijn coachingsaanbod is? Ik heb voor jou een handig overzicht gemaakt:

Aanbod Echt-leven

Opleidingen

Ik ben bezig met de HBO opleiding Toegepaste Psychologie. In 2016 heb ik mijn diploma Praktische Psychologie behaald. In 2015 heb ik een certificaat voor Assertief en Zelfbewust in ontvangst genomen. Daarnaast heb ik met succes deelgenomen aan de trainingen: Kanteling in de zorg, Meldcode Huiselijk Geweld en Veiligheid  (grenzen aangeven).