Mijn naam is Petrina Haak
Ik ben een veerkrachtige, rustige vrouw die het heerlijk vind om verbinding te zoeken met andere mensen. Om zo de ander te kunnen inspireren en jou aan het denken te zetten.

Ondertussen heb ik in mijn leven heel wat ervaring opgedaan in luisteren. Naar dat wat de ander met mij wilt delen. Met aandacht maar zonder een oordeel. Dat is dan ook één van de krachten die ik in zal zetten wanneer ik jou mag coachen.

Jij mag er helemaal zijn!

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik wil volwassen KOPP’ers (Kind van Ouders met Psychische Problemen), die moeite ervaren in hun leven, coachen en inspireren. Op mijn 22ste kwam ik er zelf pas achter dat ik een KOPP kind ben. Dat verklaarde voor mij veel van waar ik tegen aanliep in mijn leven. Wat ik in dit proces ervoer als strijd, moeite en verdriet, zie ik nu als waardevolle lessen voor het leven. In mijn coaching zal ik dan ook naast mijn professionele vaardigheden kunnen putten uit die persoonlijke ervaring.

Met respect voor wie jij bent en vanuit verbondenheid en vertrouwen, wil ik je uitdagen, prikkelen en nieuwe vaardigheden aanleren om vrij in het leven te staan. Want wat jij ook hebt meegemaakt in jouw gezin, of in jouw leven, het is mogelijk om echt te leven.

Echt-leven
Waarbij je verleden je toekomst niet bepaalt

Hieronder vindt je een vlog waarin ik meer over mezelf vertel en je mij iets beter kan leren kennen:

Opleidingen

Ik ben bezig met de HBO opleiding Toegepaste Psychologie. In 2016 heb ik mijn diploma Praktische Psychologie behaald. In 2015 heb ik een certificaat voor Assertief en Zelfbewust in ontvangst genomen. Daarnaast heb ik met succes deelgenomen aan de trainingen: Kanteling in de zorg, Meldcode Huiselijk Geweld en Veiligheid  (grenzen aangeven).

Wil je weten wat mijn coachingsaanbod is? Ik heb voor jou een handig overzicht gemaakt:

Mijn coachingsaanbod