Hier reacties van klanten, die ik met hun toestemming, mag delen:

17-12-2018

“Door God op mijn pad gebracht”

Ik zocht een Christelijke coach;
Vader God bracht Petrina Haak door Powervrouwen op mijn pad. Op haar site: Echt- leven luisterde en las ik naar haar blogs en vlogs. Wat me aansprak was haar rust, haar uitstraling , haar kwetsbare eerlijkheid, maar vooral dat ze leeft in Samen Zijn met onze Heer.

Ik wilde haar graag als coach voor herstel in een roerige periode in mijn leven. Alleen een uur rijden; dat is toch wel ver!

Onze keuze om te coachen via Skype was voor ons allebei nieuw maar bevalt zoooo goed.

 Het voelt alsof je gewoon bij elkaar zit. Vertrouwd, veilig, praat heel gemakkelijk. Daarbij luistert ze goed, geeft fijn professioneel advies met Bijbelse voorbeelden en gebed.

Een aanrader!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

27-03-2019

“Ik ben waardevol en kostbaar”

Een fijne praktijk/coach waarin in alle eerlijkheid en openheid op een ontspannen manier in huiskamer setting gesprekken gevoerd konden worden.

Ik kreeg goede feedback en ben tot veel nieuwe inzichten gekomen.

Ik ben kostbaar en van waarde, en zo deze praktijk/coach ook!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

27-03-2019

Met vertrouwen de toekomst in

Petrina je zet jouw ervaringen zo mooi in. Hiermee liet je mij zien hoe jij jezelf in liefde kon omarmen om zo echt te leven. Welke keuzes er zijn en hoe het ook kan.

Wat ik erg fijn vond is dat je tips mee gaf aan in ons laatste gesprek. Dat gaf mij vertrouwen voor de toekomst. Mocht ik terug vallen kan ik hiernaar terug grijpen. En… het is mij al een keer gelukt met die tips dus ik weet dat het werkt.

Je luisterende oor en aanwezigheid heb ik als heel fijn ervaren.

Je liep niet weg voor mijn emoties en haalde mij er niet uit.

Ik mocht er helemaal zijn. En voelde die ruimte en je aanwezigheid.

Dank je wel voor je liefdevolle coaching!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

01-04-2019

Training respectvol omgaan met grenzen

Ik ben blij dat ik bij jou terecht ben gekomen. De gesprekken die we hebben gehad zijn hierbij van grote waarde geweest en ik wil je dan ook nogmaals heel erg hartelijk danken voor je hulp.

Het warme welkom en de prettig gesprekken deden mij uitkijken naar de volgende sessie.

Je leerde mij op een andere manier naar mezelf kijken. De manier van aanpak lekker direct, neus op de feiten, spiegel voorhouden, deskundig, no-nonsense en de oefeningen die we deden hielpen mij daarbij. De handvatten die je mij hebt aangereikt, probeer ik toe te passen en daar blijf ik hopelijk nog lang profijt van houden!