Hier reacties van klanten, die ik met hun toestemming, mag delen:

“Door God op mijn pad gebracht”

Ik zocht een Christelijke coach;
Vader God bracht Petrina Haak door Powervrouwen op mijn pad. Op haar site: Echt- leven luisterde en las ik naar haar blogs en vlogs. Wat me aansprak was haar rust, haar uitstraling , haar kwetsbare eerlijkheid, maar vooral dat ze leeft in Samen Zijn met onze Heer.

Ik wilde haar graag als coach voor herstel in een roerige periode in mijn leven. Alleen een uur rijden; dat is toch wel ver!

Onze keuze om te coachen via Skype was voor ons allebei nieuw maar bevalt zoooo goed.

 Het voelt alsof je gewoon bij elkaar zit. Vertrouwd, veilig, praat heel gemakkelijk. Daarbij luistert ze goed, geeft fijn professioneel advies met Bijbelse voorbeelden en gebed.

Een aanrader!