1. Emotioneel gezond leven

Herken jij dat je emoties soms met jou aan de haal gaan?
Of dat je in één keer kan ontploffen door een kleine situatie?
Weet je niet hoe je met bepaalde emoties om kan gaan?

In deze training ga je ontdekken hoe jij gezond om kan gaan met je emoties. Je doet deze training online en ontvangt de training per module in je e-mail. Dit voor 4 weken.

Hierdoor krijg je telkens een mooi stukje kennis en daarbij passende opdrachten. En ga je telkens een stapje verder naar emotioneel gezond leven voor jou. In elke module vindt je video’s. Zolang je de mail niet verwijderd kun je deze telkens opnieuw bekijken. Wat ook fijn is bij video’s voor deze training is dat je het op pauze kunt zetten en dus op jouw tempo kunt volgen. Ik begeleid je stap voor stap en zet je in elke module ook aan de slag. In iedere module vindt je een werkboek.

Emoties is voor veel mensen lastig. Zeker voor KOPP volwassenen is het uiten van emoties op een gezonde manier een uitdaging. Dit hoeft niet langer zo te blijven!

Hoe jij gezond om kan gaan en kunt leven met je emoties? Dat leer jij in deze training

Deze training kun je nu aanschaffen voor: € 97,=

Wil jij deze training starten?

Doe mij dan een berichtje in het contact formulier via de volgende link:

Contactformulier

Of stuur mij een email op: info@echt-leven.nl

2. Echt-leven met grenzen

Zet jij vaak jezelf opzij voor anderen?
Heb jij weleens het gevoel dat niemand aan jou denkt?
Weet jij soms niet hoe je kan reageren en doe je daarom maar niets?
Om dan vervolgens later te denken: Waarom heb ik dat nou weer gedaan?

In deze training ga jij ontdekken hoe jij respectvol om kan gaan met de grenzen van jezelf en die van anderen. Jij doet deze training online en ontvangt elke week een module in je e-mail. Dit voor 4 weken.

Hierdoor kun je deze training maken op een moment dat fijn uitkomt voor jou. Heb je geen inlog of wachtwoorden nodig. En vooral: Heb jij toegang zolang jij zelf de mail niet verwijderd. Stap voor stap neem ik je mee door deze training. In elke module vindt je video’s, telkens een video over elk los onderdeel. Zodat het behapbaar is. Daarna kan je zelf aan de slag want in elke module vindt jij ook een werkboek.

Grenzen vormen voor vele uitdagingen maar wanneer jij opgegroeid bent met een psychisch zieke ouder dan loop je daar vaker tegen aan. Mogelijk leerde jij al heel jong een bepaalde manier van omgaan met jouw grens en die van een ander. Je hoeft dit niet te blijven toepassen.

Hoe dit anders kan leer jij in deze training.

Deze training kun je nu aanschaffen voor €97,=

Wil jij deze training starten?

Doe mij dan een berichtje in het contact formulier via de volgende link:

Contactformulier

Of stuur mij een email op: info@echt-leven.nl

Weet jij niet waar te beginnen?

Ik help je graag in een ontmoetingsmoment. Dit is een gratis gesprek waarin je mij alvast leert kennen en we samen kunnen kijk wat er het beste bij jou en jouw situatie past.

Stuur mij een bericht dat je een gratis ontmoetingsmoment wilt en dan plannen wij samen een gesprek in.